Hoogendoorn Bouw |  Den Haag
home | contact | english | francais | deutsch

Over Hoogendoorn Bouw


Hoogendoorn Bouw heeft oog voor de wereld waar wij wonen, leven en werken. Daarom werken wij zo duurzaam mogelijk. Duurzame materialen, letten op afval en verspilling, zuinig met energie. Zo proberen wij ook te bouwen aan een goede leefomgeving voor nu en voor later.

Kwaliteit
We zijn een flexibele organisatie, waar kwaliteit, afgestemd op de wensen en het budget van de klant, centraal staat. We werken met een groot netwerk van vakmensen, ieder met zijn eigen specilaiteit. We zijn actief in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Maatwerk, dat is waar Hoogendoorn Bouw voor staat. 

Breed aanbod
Voor iedere opdracht kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, het renoveren van uw kantoorpand, het vervangen van een kraan of de nieuwbouw van een serre. Bijzonder bij Hoogendoorn Bouw is dat de uitvoering van alle werkzaamheden van een project door één en dezelfde projectleider wordt geregeld. Van het doorspreken van uw wensen en het opnemen van de werkzaamheden tot en met de oplevering van het werk heeft u als klant één aanspreekpunt bij Hoogendoorn Bouw.
De scope van Hoogendoorn Bouw:

Nieuwbouw
Verbouw
Onderhoud
Renovatie
Restauratie